Как да конвертирате видео от YouTube?

  • Етап 1: Към Youtube.com. Търсене и копирайте линка на видеото, което искате да конвертирате
  • Стъпка 2: Поставете копирания URL адреса в полето за конвертиране
  • Стъпка 3: Изберете формат видео / аудио, която искате да изтеглите и да кликнете върху бутона "Convert".
  • Стъпка 4: Запис на видео / аудио към вашия мобилен / лаптоп и да го ползват.

Специални функции

• Безплатен, неограничен, Високоскоростен конвертиране

• Конвертиране, Cut, добавя метаданни, Insert обложка

• Запазване на вашите файлове директно на Cloud

• Не е необходима регистрация

• Поддръжка на всички устройства и всички формати


yt2mp3converter.com - Най-добър онлайн Youtube Converter

Аз наистина се влюбя да слушате музика, аудиокниги, образователни клипове на YouTube. След това искам да спаси тези YouTube аудиозаписите като mp3 файлове да слушате офлайн по-късно по време на работа, а аз съм готвене или пътуване. Но аз се чудя как мога да слушам моите песни без видео?

С моя известни познания за технологията, да намеря начин за създаване на инструмент за преобразуване на YouTube Vides в mp3. И днес, искам да споделя този инструмент за всички вас. Ще назовем този инструмент Yt2mp3converter, свободен Youtube в MP3 Converter. Тя е проектирана да ви помогне да изтеглите видеоклипове от YouTube в mp3 формат с високо качество. Ние подкрепихме Конвертиране на видео към всички формати като: MP4, M4V, 3GP, WKV, MP3, WebM, и т.н. При нас, лесно можете да се насладите на безплатни хиляди Youtube видео в аудио формат.


често задавани въпроси

Не се притеснявайте, погледнете нашия името.yt2mp3converter.com - Youtube Converter съсредоточи върху Конвертиране на видео. Освен това, ние също подкрепяме, за да конвертирате видео от Dailymotion, Facebook, Twitter и и други популярни видео сайтове за секунди. Нашият инструмент е съвместим и с повече от 10 на онлайн видео сайтове.! Просто поставете URL адреса на любимите си клипове в нашите музика конвертор и изтегляне на песни с високо качество, доставени направо на мобилния си телефон / лаптоп.

Това зависи от операционната система и браузъра, който използвате, но обикновено всички видеоклипове се съхраняват в "Downloads" папка на Windows и Mac. Можете също да натиснете CTRL + J във вашия браузър, за да видите историята на изтеглянията ви. На мобилния си телефон, можете да ги намерите на музикалния плеър.
Да правим. Този плъгин е отметка. А отметка е малка програма, съхранявани вътре отметка в браузър, работа с всички браузъри: Chorme, Firefox, Safari, Opera и т.н. Можете да конвертирате любимите си клипове в YouTube, само с едно кликване с посещение: https://yt2mp3converter.com/#Plugin
За първия въпрос, отговорът е да. Няма инструмент е 100% безплатна и винаги ще бъде безплатно. За втория въпрос, това е въпрос, на който се задават много и един, който е плаващ навсякъде по интернет също. Краткият отговор е да. Качваме се на звука директно от YouTube, така Youtube Converter е много безопасно средство, без вируси, зловреден софтуер, не за да конвертирате видео в YouTube онлайн и да ги запишете на линия.
yt2mp3converter.com не съхранява на видео / аудио файлове, както и не съхраняваме копия от тях изтеглен. Всички видео / аудио файлове се хостват на сървъри YouTube. Също така, ние не следим изтегляне истории на нашите потребители, като по този начин с помощта на нашия Youtube Converter напълно анонимни.
yt2mp3converter.com подкрепа на конвертиране на видео от YouTube за много формати, така че имате много възможности за избор, за да отговарят на вашите устройства и нужди. Ако не знаете какво файлов формат, което трябва, ние силно препоръчваме формат mp4 на видео и MP3 формат за аудио файл. Те са най-популярния формат в света, с висока компресия без загуба на качеството и работата на всяко устройство. MP3 е най-силно се използва аудио формат за всички времена и опции. Предимството му е, че mp3 може да се използва с всички устройства, без проблеми. Същото е и с mp4 формат за видео.
Нашата "Youtube в MP3 Converter" няма никакви ограничения, в час, ден или други. Можете да конвертирате видео YT колкото желаете.
Да! Нашата конвертор перфектно работи добре на мобилни телефони (Android / IOS). Всичко, от което се нуждаем, е да копирате YouTube видео URL и отиват в yt2mp3converter.com. Ние ще направим останалото.
Все още не! Тази функция ще бъде актуализиран в близко бъдеще.

Добавка за браузъра

Този плъгин е отметка. А отметка е малка програма, съхранявани вътре отметка в браузър, и това е типично изпълнен от натискане на бутон в отметките на браузъра / фаворити лентата с инструменти. Ако не сте запознати с отметки, моля, вижте съответната документация за Firefox & Chrome browsers.

За да инсталирате отметка, плъзнете този текстов линк към отметки / фаворити в браузъра си лента с инструменти:  Convert Video!

Скриптовата отметка е бил тестван в последните версии на Firefox и Chrome. Тя може да работи в други браузъри, както добре. Това заяви, плъгина не е била силно тествани в други браузъри, и по този начин подкрепят в други браузъри може да бъде ограничено.

Може да се наложи да активирате или "покажете" Маркери / фаворити лентата с инструменти на браузъра. Някои браузъри не бъде активирано по подразбиране.

Освен това, ако имате проблеми с получаване на плъгина за работа, а след това можете да се опитате започване на "частен" сесия на браузъра, преди да я използвате. Моля, вижте съответната Firefox & Chrome документация за инструкции за това как да се постигне това.

За да използвате отметка, да се придвижите до Youtube видео / аудио страница кликнете върху скриптовата отметка в отметките на браузъра / фаворити Лента за стартиране на приставката, изберете тип на файла, и след това натиснете "Go!" бутон. A нов раздел ще се отвори в браузъра си, когато видео / аудио автоматично ще бъдат преобразувани в нашия сайт!

Supported Portals YouTube, SoundCloud, Vimeo, Facebook,
and more !!
File Editor Cut files to any length, add metadata, and insert MP3 cover art.
Cloud Support Save your files directly to the Dropbox or OneDrive Cloud.
Mobile Support Support for iOS, Windows Phone and Android devices.