Miten muuntaa videon YouTubesta?

  • Vaihe 1: Mene Youtube.com. Etsi ja kopioi linkin video haluat muuntaa
  • Vaihe 2: Liitä kopioitu URL-osoite muuntaa laatikkoon
  • Vaihe 3: Valitse formaatti video / audio haluat ladata ja klikkaa "Convert" -painiketta.
  • Vaihe 4: Tallenna video / audio Mobile / Kannettava ja nauttia siitä.

Lisäominaisuudet

• Vapaa, rajoittamaton, Nopea muuntaa

• Muuntaa, Leikkaa, lisätä metatietoja, Insert kansikuva

• Tallenna tiedostoja suoraan Cloud

• Ei ilmoittautumista

• Tukevat kaikki laitteet ja kaikki formaatit


yt2mp3converter.com - Paras Online Youtube Converter

Olen todella rakastua kuunnella musiikkia, äänikirjan koulutus videoita YouTubesta. Sitten haluan tallentaa nämä youtube audiona, kuten MP3-tiedostoja offline-kuuntelua myöhemmin työssä, kun olen ruoanlaitto tai matkoilla. Mutta ihmettelen miten voin kuulla minun kappaleita ilman video?

Minun jonkin verran tietoa teknologian, minä löytää tapa luoda työkalu muuntaa youtube vides mp3. Ja tänään, haluan jakaa tätä työkalua teille kaikille. Aion nimetä tämän työkalun Yt2mp3converter, ilmainen Youtube MP3-muunnin. Se on suunniteltu auttamaan sinua lataa YouTube-videoita MP3-muotoon laadukkaasti. Tuimme muuntaa YouTube videon kaikissa muodoissa, kuten: MP4, M4V, 3GP, WKV, MP3, WebM jne Meillä voit nauttia ilmaiseksi tuhansia Youtube videoita ääniformaatti.


Usein Kysytyt Kysymykset

Älä huoli, tutustu nimi.yt2mp3converter.com - Youtube Converter keskittyä muuntaa YouTube-videon. Rinnalla että olemme myös tukea muuntaa videoita Dailymotion, Facebook, Twitter ja sekä muita suosittuja video-sivustoja muutamassa sekunnissa. Meidän työkalu on yhteensopiva myös yli 10 online video sivustoja.! Yksinkertaisesti liitä URL suosikki videoita musiikkiamme muuntimen ja lataa laadukkaita kappaleita toimitetaan suoraan matkapuhelimeen / kannettava tietokone.

Se riippuu käyttöjärjestelmän ja selaimen käytössä, mutta yleensä kaikki videot tallennetaan "Downloads" kansio Windows ja Mac. Voit myös painaa Ctrl + J selaimessasi nähdäksesi lataushistoriaasi. Matkapuhelimeen, voit löytää ne musiikkisoitin.
Kyllä, me teemme. Tämä plugin on kirjanmerkin. Bookmarklet on pieni ohjelma tallennettu selaimen kirjanmerkki, työskennellä kaikki selaimet: Chorme, Firefox, Safari, Opera, jne. Voit muuntaa suosikki YouTube-videoita yhdellä klikkauksella Visit: https://yt2mp3converter.com/#Plugin
Ensimmäistä kysymystä, vastaus on kyllä. Out työkalu on 100% vapaa ja aina olemaan ilmainen. Tietoja toinen kysymys, tämä on kysymys saamme kysyi paljon ja joka kelluu kaikkialla Internetissä myös. Lyhyt vastaus on kyllä. Saamme ääntä suoraan YouTubesta, joten YouTube Converter on erittäin turvallinen työkalu, ei virusta, ei haittaohjelma muuntaa youtube videon verkossa ja tallentaa ne offline-tilassa.
yt2mp3converter.com ei tallenna videoita / audio sekä emme pidä kopioita ladatut niistä. Kaikki videot / audio isännöivät YouTuben palvelimilla. Lisäksi emme seurata lataushistoriaasi käyttäjiämme, jolloin käyttämällä Youtube Converter täysin anonyymi.
yt2mp3converter.com Tuki muuntaa videoita YouTubesta useita formaatteja, joten sinulla on paljon vaihtoehtoja, jotka sopivat laitteisiin ja tarpeet. Jos et tiedä mitä tiedostomuotoa tarvitset, suosittelemme MP4 Video ja mp3-muodossa äänitiedosto. Ne ovat suosituimpia formaatti maailmassa, hyvin pakattu menettämättä laatua ja työn millä tahansa laitteella. MP3 on pisimmälle käytetty ääniformaatti aina ja vaihtoehtoja. Sen etuna on, että mp3 voidaan käyttää kaikissa laitteissa ilman ongelmia. Sama MP4 video.
Meidän "Youtube MP3 Converter" ei ole mitään rajoja, tunnissa, päivässä tai muille. Voit muuntaa YT-videot niin paljon kuin haluat.
Joo! Meidän muunnin täydellisesti toimii hyvin matkapuhelimissa (Android / iOS). Kaikki mitä tarvitset on kopioida youtube videon URL ja mennä yt2mp3converter.com. Teemme loput.
Ei vielä! Tämä ominaisuus päivitetään lähitulevaisuudessa.

Selaimen lisäosa

Tämä plugin on kirjanmerkin. Bookmarklet on pieni ohjelma tallennettu selaimen kirjanmerkki, ja se on tyypillisesti suorittaa klikkaamalla painiketta selaimen kirjanmerkit / suosikit työkalurivi. Jos et tunne kirjanmerkkejä, katso vastaava dokumentaation Firefox & Chrome browsers.

Asentaa bookmarklet vetämällä tätä tekstiä linkin selaimen kirjanmerkit / suosikit Toolbar:  Convert Video!

Kirjanmerkki on testattu uusimmat versiot Firefox ja Chrome. Se voi toimia myös muissa selaimissa kuin hyvin. Se sanoi, laajennus ei ole täysin testattu muissa selaimissa, ja siten tukea myös muissa selaimissa voidaan rajoittaa.

Voit joutua käyttöön tai "unhide" kirjanmerkit / suosikit työkaluriville selaimessasi. Jotkut selaimet eivät sitä oletusarvoisesti käytössä.

Lisäksi, jos sinulla on vaikeuksia saada laajennuksen toiminta, voit yrittää aloittaa "yksityinen" selainistunto ennen sen käyttämistä. Katso vastaava Firefox & Chrome ohjeista, miten tämä tavoite saavutetaan.

Käyttää kirjanmerkin Navigoi Youtube video / audio -sivulla bookmarklet selaimen kirjanmerkit / suosikit työkalurivin käynnistää laajennuksen, valitse tiedostotyyppi ja paina "Go!" painiketta. Uusi välilehti avataan selaimessa, jossa video / ääni muunnetaan automaattisesti sivustollamme!

Supported Portals YouTube, SoundCloud, Vimeo, Facebook,
and more !!
File Editor Cut files to any length, add metadata, and insert MP3 cover art.
Cloud Support Save your files directly to the Dropbox or OneDrive Cloud.
Mobile Support Support for iOS, Windows Phone and Android devices.