Kako to pretvoriti video s YouTubea?

  • Korak 1: Idite na Youtube.com. Traži i kopirajte link od videa koji želite pretvoriti
  • Korak 2: Zalijepite kopirani URL u okvir pretvoriti
  • Korak 3: Odaberite format video / audio želite preuzeti i kliknite na „Pretvori” gumb.
  • Korak 4: Spremi video / audio na svoj mobilni / laptop i uživati ​​u njoj.

Posebne značajke

• Besplatno, neograničeno, brzi pretvoriti

• Pretvori, Cut, dodati metapodatke, Umetanje omota

• Spremi svoje datoteke izravno u oblaku

• Ne potrebna registracija

• Podržati sve uređaje i sve formate


yt2mp3converter.com - Best Online YouTube Converter

Ja stvarno zaljubiti slušati glazbu, audiobook, obrazovanja videa na Youtube. Zatim želim spasiti ove youtube audio kao što su MP3 datoteke za slušanje offline kasnije na poslu, a ja kuhanja ili putovanja. Ali pitam se kako mogu slušati moje pjesme bez videa?

S moje spoznaje o tehnologiji sam pronaći način za stvaranje alat za pretvoriti Mladost vides u mp3. I danas, želim podijeliti ovaj alat za sve vas. Ja ću navesti ovaj alat Yt2mp3converter, besplatni Youtube to MP3 Converter. To je osmišljen kako bi vam pomoći preuzeti Youtube video u mp3 formatu s visokom kvalitetom. Podržali smo pretvoriti Mladost video za sve formate, kao što su: MP4, M4V, 3GP, WKV, MP3, WebM, itd kod nas, možete jednostavno uživati ​​besplatno tisuća Youtube videa u audio formatu.


Često postavljana pitanja

Ne brini, pogledajte našu imena.yt2mp3converter.com - Youtube Converter usredotočiti na pretvoriti Mladost video. Osim toga, mi također podržava pretvoriti videa s Dailymotion, Facebook, Twitter i te ostale popularne video web stranice u sekundi. Naš alat je također kompatibilan sa više od 10 online video web stranice.! Jednostavno zalijepite URL svoje omiljene videozapise u naše Glazba Converter i preuzimanje kvalitetnih pjesama koje isporučuje izravno na vaš mobilni / laptop.

To ovisi o operativnom sustavu i pregledniku koji koristite, ali obično svi videozapisi spremaju se u "Downloads" mape na Windows i Mac. Također možete pritisnuti CTRL + J u pregledniku da biste vidjeli povijest preuzimanja. Na svom mobilnom uređaju, možete ih pronaći na music player.
Da mi. Ovaj dodatak je označavanja. Bookmarklet je maleni program pohranjen unutar oznake preglednika, rad sa svim preglednicima: Chorme, Firefox, Safari, Opera, itd možete pretvoriti svoje omiljene youtube video sa samo jednim klikom putem posjeta: https://yt2mp3converter.com/#Plugin
Za prvo pitanje, odgovor je da. Iz alat je 100% besplatno i uvijek će biti besplatno. O drugom pitanju, to je pitanje koje se pitao puno i onaj koji pluta sve preko interneta previše. Kratak odgovor je Da. Mi smo dobili zvuk izravno iz YouTube, tako Youtube Converter je vrlo siguran alat, nema virusa, nema malware pretvoriti Mladost Video na internetu i spremiti ih izvan mreže.
yt2mp3converter.com ne pohranjuje video / audio, kao i da ne zadržati kopije ih skinuti. Svi video / audio domaćin na YouTube poslužiteljima. Također, ne pratimo povijesti preuzimanja naših korisnika, čime koristite naš YouTube Converter potpuno anonimni.
yt2mp3converter.com Podrška pretvoriti videa s YouTubea u mnogim oblicima, tako da ćete imati puno izbora tako da odgovaraju vašim uređajima i potrebama. Ako ne znate što format datoteke vam je potrebno, mi visoko preporučiti mp4 format za video i MP3 format audio datoteke. Oni su najpopularniji format u svijetu, vrlo sažete bez gubitka kvalitete i rad na bilo kojem uređaju. MP3 je većina visoko koristi audio format za sva vremena i mogućnosti. Njegova prednost je da mp3 se može koristiti sa svim uređajima bez problema. Isto sa mp4 format za video.
Naš „Youtube to MP3 Converter” nema ograničenja, po satu, danu ili drugima. Možete pretvoriti YT videa onoliko koliko želite.
Da! Naša pretvarač savršeno dobro funkcionira na mobilnim telefonima (Android / iOS). Sve što trebate je kopirati youtube video URL i otići na K-Pretvoriti. Mi ćemo učiniti ostalo.
Ne još! Ova značajka će se u skoroj budućnosti.

Preglednik dodati-na

Ovaj dodatak je označavanja. Bookmarklet je maleni program pohranjen unutar oznake preglednika, a obično se izvršava klikom na gumb u oznaka u Pregledniku / favoriti alatnoj traci. Ako niste upoznati s bookmarklete, pogledajte odgovarajući dokumentaciju za Firefox & Chrome browsers.

Za instalaciju označavanja, povucite taj tekst link na bookmarks / favorites preglednika alatnoj traci:  Convert Video!

Označavanja je testiran u zadnjim verzijama Firefoxa i Chromea. Može raditi u drugim preglednicima, kao dobro. To je rekao, plugin nije teško testirati u drugim preglednicima, a time i podršku u drugim preglednicima mogu biti ograničene.

Možda ćete morati omogućiti ili „Otkrivanje” oznake / favoriti alatne trake u pregledniku. Neki preglednici ne mora biti omogućen po defaultu.

Osim toga, ako imate problema s dobivanje dodatka na posao, onda možete probati pokretanje „lične” sesije preglednika prije nego ga koristi. Molimo pogledajte odgovarajući Firefox & Chrome Dokumentacija za upute o tome kako da se to postigne.

Za korištenje označavanja, kretati se Youtube video / audio-stranici, kliknite bookmarklet u oznakama preglednika / favoriti alatnoj traci za pokretanje dodatka, odaberite vrstu datoteke, a zatim pritisnite „Go!” dugme. Nova kartica će se otvoriti u web pregledniku gdje je video / audio automatski će se pretvoriti na našim stranicama!

Supported Portals YouTube, SoundCloud, Vimeo, Facebook,
and more !!
File Editor Cut files to any length, add metadata, and insert MP3 cover art.
Cloud Support Save your files directly to the Dropbox or OneDrive Cloud.
Mobile Support Support for iOS, Windows Phone and Android devices.