Hogyan lehet átalakítani videó a youtube?

  • 1. lépés: Menj Youtube.com. Keressen és másolja a linket a videó szeretné konvertálni
  • 2. lépés: A kimásolt URL-t a megtért box
  • 3. lépés: Válassza ki a formátumot video / audio letölteni kívánt, majd kattintson a „Convert” gombra.
  • 4. lépés: Mentse a video / audio a mobil / laptop és élvezze azt.

Különleges képességek

• Ingyenes, korlátlan, nagy sebességű convert

• Átalakítás, Cut, a hozzá metaadatok, Insert borítója

• Mentsd el a fájlokat közvetlenül a Cloud

• Nincs szükség regisztrációra

• Támogatja az összes eszköz és az összes formátum


yt2mp3converter.com - Legjobb Online Youtube Converter

Nagyon szerelmes hallgatni a zenét, hangoskönyvet, oktatás videók a YouTube-on. Aztán szeretném megmenteni ezeket youtube audio mp3 fájlok hallgatni későbbi offline munkahelyen, míg főzök, vagy utazás. De vajon hogyan tud én hallgatni a számokat nélkül video?

Az én némi ismerete a technológia, találok egy módja annak, hogy hozzon létre egy eszköz konvertálni youtube vides mp3. És ma, szeretném megosztani ezt az eszközt, minden magától. Fogom nevezni ezt az eszközt Yt2mp3converter, ingyenes YouTube to MP3 Converter. Azt tervezték, hogy segítsen letölteni Youtube videókat MP3 formátumban, kiváló minőségű. Támogattuk convert youtube video minden formátumot, mint például: MP4, M4V, 3GP, WKV, MP3, WebM, stb Nálunk könnyedén élvezheti a szabad ezer Youtube videókat hangformátumot.


Gyakran Ismételt Kérdések

Ne aggódj, tekintse meg a nevét.yt2mp3converter.com - Youtube Converter összpontosítani convert youtube videót. Mellett, hogy mi is támogatjuk konvertálni videókat Dailymotion, Facebook, Twitter és más népszerű és video telek másodpercben. Mi eszköz kompatibilis a több mint 10 online video telek.! Egyszerűen illessze be az URL-t a kedvenc videókat zenénk átalakító és letöltő kiváló minőségű számot egyenesen a mobil / laptop.

Attól függ, hogy az operációs rendszer és a böngésző használata, de általában az összes videó eltárolt "Downloads" mappa a Windows és a Mac. Azt is nyomja le a CTRL + J a böngészőt a letöltési előzmények. A mobil, megtalálja őket a zenelejátszó.
Igen. Ez a plugin egy könyvjelző. A könyvjelző egy kicsi program belül tárolt böngésző könyvjelző, a munka minden böngészővel: Chorme, Firefox, Safari, Opera, stb lehet konvertálni a kedvenc youtube videókat csak egy kattintás a bejelentkezés: https://yt2mp3converter.com/#Plugin
Az első kérdésre a válasz: igen. Ki az eszköz 100% ingyenes, és mindig ingyenes. Körülbelül a második kérdés, ez egy kérdés, amit feltett kap egy csomó, és amely lebeg az egész internet is. A rövid válasz: igen. Kapunk a hang közvetlenül a YouTube-on, így Youtube Converter nagyon biztonságos eszköz, nem vírus, nem malware átalakítani youtube video online és takarítson meg offline.
yt2mp3converter.com nem tárolja videó / audio, valamint nem tartjuk példányban le azokat. Az összes videó / audio YouTube-on tárolt szerverein. Továbbá, nem nyomon követni a letöltési előzményeket felhasználónk, így a mi Youtube Converter teljesen anonim.
yt2mp3converter.com támogatja konvertáló videók a YouTube számos formátumot, így van egy csomó, hogy illeszkedjen az eszközök és igényeit. Ha nem tudja, mit fájlformátum van szüksége, ajánljuk az mp4 formátum Video és MP3 formátumú audio fájlt. Ezek a legnépszerűbb formátum a világon, erősen tömörített anélkül, hogy elveszítené a minőség és a munka bármilyen eszközön. Az MP3 a leginkább használt hangformátumot mindenkor és lehetőségeket. Előnye, hogy mp3 is használható minden eszköz gond nélkül. Ugyanez mp4 formátumban videót.
A „YouTube to MP3 Converter” nincs korlátok per óra, nap vagy mások. Ön tudja alakítani yt videókat, amennyit csak akar.
Igen! A konverter tökéletesen jól működik a mobiltelefonok (Android / iOS). Minden amire szüksége van másolni youtube videó URL-t és megy a yt2mp3converter.com. Mi fog tenni a többit.
Még nem! Ez a funkció frissítésre kerül a közeljövőben.

Böngésző add-on

Ez a plugin egy könyvjelző. A könyvjelző egy kicsi program belül tárolt böngésző könyvjelző, és ez tipikusan végrehajtott gombra kattintva a böngésző könyvjelzőit / kedvencek eszköztár. Ha Ön nem ismeri a könyvjelző, lásd a megfelelő dokumentációt a Firefox & Chrome browsers.

Telepítéséhez könyvjelző húzza ezt a szöveget a linket a böngésző könyvjelzőit / kedvencek eszköztár:  Convert Video!

A könyvjelző már tesztelték a legújabb változat a Firefox és a Chrome. Lehet, hogy működik más böngészőkben is. Igaz, a bővítmény nem erősen tesztelt más böngészőkben, és így támogatják más böngészőkben korlátozott lehet.

Lehet, hogy engedélyezze vagy „felfedés” a könyvjelzők / kedvencek eszköztár a böngészőben. Egyes böngészők nincs meg alapértelmezés szerint engedélyezett.

Továbbá, ha gondjaid a modult a munka, akkor próbáljon kezdeményez „saját” böngésző munkamenet első használat előtt. Kérem tekintse meg a megfelelő Firefox & Chrome dokumentációjában hogyan lehet ezt elérni.

Ahhoz, hogy használni könyvjelző, navigáljon a Youtube video / audio oldalon kattintson a könyvjelző a böngésző könyvjelzőit / kedvencek eszköztár indítani a plugin, válasszon egy fájltípust, majd nyomja meg a „Go!” gomb. Egy új lap nyílik meg a böngésző, ha a video / audio automatikusan konvertálja honlapunkon!

Supported Portals YouTube, SoundCloud, Vimeo, Facebook,
and more !!
File Editor Cut files to any length, add metadata, and insert MP3 cover art.
Cloud Support Save your files directly to the Dropbox or OneDrive Cloud.
Mobile Support Support for iOS, Windows Phone and Android devices.