Hoe om video te converteren van YouTube?

  • Stap 1: Ga naar Youtube.com. Zoek en kopieer de link van de video die u wilt converteren
  • Stap 2: Plak de gekopieerde URL in de bekeerling doos
  • Stap 3: Selecteer een formaat video / audio die u wilt downloaden en klik op "Convert" knop.
  • Stap 4: Sla de video / audio naar uw mobiele / Laptop en geniet ervan.

Special Features

• Gratis, Unlimited, High-speed convert

• Omzetten, Cut, metadata toevoegen, cover Insert kunst

• Sla uw bestanden rechtstreeks naar Cloud

• Geen registratie nodig

• Ondersteuning van alle apparaten en alle formaten


yt2mp3converter.com - Beste Online Youtube Converter

Ik heb echt verliefd op muziek, audioboek, onderwijs video's op Youtube te luisteren. Dan wil ik deze youtube audio als mp3-bestanden op te slaan voor offline luisteren later op het werk, terwijl ik het koken of reizen. Maar ik vraag me af hoe kan ik luisteren naar mijn tracks zonder video?

Met mijn enige kennis over technologie, heb ik een manier vinden om een ​​hulpmiddel om youtube vides converteren naar mp3 te creëren. En vandaag, ik wil dit hulpmiddel om u allen te delen. Ik zal deze tool te noemen Yt2mp3converter, een gratis Youtube to MP3 Converter. Het werd ontworpen om u te helpen downloaden van YouTube video's in mp3-formaat met een hoge kwaliteit. We steunden zetten youtube video naar alle formaten zoals: MP4, M4V, 3GP, WKV, MP3, WEBM, enz. Bij ons kunt u gemakkelijk genieten van gratis duizenden van Youtube video's in audio-formaat.


Veel Gestelde Vragen

Maak je geen zorgen, kijk op onze naam.yt2mp3converter.com - Youtube Converter focus op bekeerling youtube video. Naast dat, we steunen ook om video's te converteren van Dailymotion, Facebook, Twitter en andere populaire video-sites in seconden. Onze tool is ook compatibel met meer dan 10 online video sites.! Plak de URL van uw favoriete video's in onze muziek converter en downloaden van hoge kwaliteit tracks rechtstreeks geleverd aan uw mobiel / laptop.

Het hangt af van het besturingssysteem en de browser die u gebruikt, maar meestal alle video's worden opgeslagen onder "Downloads" map op Windows en Mac. U kunt ook op Ctrl + J in uw browser om uw downloadgeschiedenis wilt bekijken. Op uw mobiele telefoon, kunt u ze vinden op muziekspeler.
Ja dat doen we. Deze plugin is een bookmarklet. Een bookmarklet is een klein programma dat is opgeslagen in een browser bladwijzer, werken met alle browsers: Chorme, Firefox, Safari, Opera, enz. U kunt uw favoriete YouTube-video's te converteren met slechts één druk op bezoek: https://yt2mp3converter.com/#Plugin
Voor de eerste vraag, is het antwoord ja. Out tool is 100% gratis en altijd gratis zijn. Over de tweede vraag, dit is een vraag die we krijgen vroegen veel en een die zweeft over het hele internet ook. Het korte antwoord is ja. We krijgen de audio rechtstreeks van YouTube, dus Youtube Converter is zeer veilig hulpmiddel, geen virus, geen malware naar youtube video online en sla ze offline te zetten.
yt2mp3converter.com slaat geen video / audio zo goed als we geen kopieën van hen gedownload. Alle video / audio worden gehost op de servers van YouTube. Ook hebben we niet bijhouden downloaden geschiedenis van onze gebruikers, waardoor het gebruik van onze Youtube Converter volledig anoniem.
yt2mp3converter.com ondersteuning van het omzetten van video's van YouTube naar vele formaten, dus je hebt een veel keuzes om uw apparatuur en behoeften. Als je niet weet wat bestandsformaat dat u nodig hebt, raden we de MP4-formaat voor video en MP3 formaat voor audio-bestand. Zij zijn de meest populaire formaat in de wereld, sterk gecomprimeerd zonder verlies van de kwaliteit en werken op elk apparaat. MP3 is de meest gebruikte audio-indeling voor alle tijden en opties. Het voordeel is dat de mp3 kan worden gebruikt met alle apparaten zonder problemen. Hetzelfde geldt voor mp4 formaat voor video.
Onze "Youtube to MP3 Converter" geen beperkingen, per uur, dag of anderen. U kunt yt video's converteren zoveel als u wilt.
Ja! Onze converter werkt perfect op mobiele telefoons (Android / iOS). Alles wat je nodig hebt is kopiëren youtube video URL en ga naar yt2mp3converter.com. We zullen de rest doen.
Nog niet! Deze functie zal in de nabije toekomst worden bijgewerkt.

Browser Add-on

Deze plugin is een bookmarklet. Een bookmarklet is een klein programma dat is opgeslagen in een browser bladwijzer en het is meestal uitgevoerd door te klikken op een knop in de bookmarks van de browser / favorieten werkbalk. Als je niet bekend bent met bookmarklets, raadpleegt u de bijbehorende documentatie voor de Firefox & Chrome browsers.

Om bookmarklet te installeren, sleept u deze tekst link naar uw browser bookmarks / favorieten toolbar:  Convert Video!

De bookmarklet is getest in de nieuwste versies van Firefox en Chrome. Het kan werken in andere browsers ook. Dat gezegd hebbende, de plug niet uitvoerig getest in andere browsers, en aldus in andere browsers worden beperkt.

Mogelijk moet u in te schakelen of "unhide" de bookmarks / favorieten werkbalk in uw browser. Sommige browsers hebben het niet standaard ingeschakeld.

Bovendien, als je moeite hebt om de plug-in om te werken, dan kunt u proberen het initiëren van een "private" browsersessie eerst alvorens het te gebruiken. Zie de overeenkomstige Firefox & Chrome documentatie voor instructies over hoe dit te bereiken.

Om het gebruik bookmarklet, Navigeer naar een Youtube video / audio pagina, klik op de bookmarklet in bladwijzers van uw browser / favorieten werkbalk om de plugin te starten, kiest u een bestandstype en druk op de "Go!" knop. Een nieuw tabblad wordt geopend in uw browser waar de video / audio automatisch zal worden omgezet op onze site!

Supported Portals YouTube, SoundCloud, Vimeo, Facebook,
and more !!
File Editor Cut files to any length, add metadata, and insert MP3 cover art.
Cloud Support Save your files directly to the Dropbox or OneDrive Cloud.
Mobile Support Support for iOS, Windows Phone and Android devices.