Cum de a converti video de pe YouTube?

  • Pasul 1: Du-te la Youtube.com. Căutați și copiați link-ul de video pe care doriți să le convertiți
  • Pasul 2: inserați URL-ul copiat în caseta de convertit
  • Pasul 3: Selectați un format video / audio pe care doriți să descărcați și faceți clic pe butonul „Convert“.
  • Pasul 4: Salvați video / audio la mobil / laptop și se bucură de ea.

Caracteristici speciale

• Gratuit, nelimitat, de mare viteză converti

• Conversia, Cut, adăuga metadate, Inserare coperta

• Salvați fișierele direct în Cloud

• Nu este necesară înregistrarea

• Suport pentru toate dispozitivele și toate formatele


yt2mp3converter.com - Cel mai bun Online Youtube Converter

Chiar se încadrează în dragoste pentru a asculta muzică, cărți audio, video de educație pe Youtube. Apoi vreau să salvați aceste fișiere audio youtube, cum ar fi fișiere mp3 pentru a asculta mai târziu off-line la locul de muncă, în timp ce eu am gatit sau călătoresc. Dar mă întreb cum pot asculta piesele mele fără imagine?

Meu cu unele cunoștințe despre tehnologie, am găsit o modalitate de a crea un instrument pentru a converti Vides youtube la mp3. Și astăzi, vreau să împărtășesc acest instrument pentru voi toți. Voi numi acest instrument Yt2mp3converter, un program gratuit Youtube To MP3 Converter. Acesta a fost proiectat pentru a vă ajuta să descărcați clipuri video pe YouTube în format MP3 cu înaltă calitate. Am sprijinit converti video de pe YouTube pentru toate formatele, cum ar fi: MP4, M4V, 3GP, WKV, MP3, WebM, etc Cu noi, vă puteți bucura cu ușurință de mii gratuit de videoclipuri YouTube în format audio.


întrebări frecvente

Nu-ți face griji, uita-te la numele nostru.yt2mp3converter.com - Youtube Converter se concentreze pe conversia video YouTube. Pe lângă faptul că, susținem, de asemenea, pentru a converti video de la Dailymotion, Facebook, Twitter și alte site-uri și video populare în câteva secunde. Instrumentul nostru este, de asemenea, compatibil cu mai mult de 10 site-uri de video online.! Pur și simplu inserați adresa URL a videoclipurilor preferate în convertor de muzică și descărca piesele noastre de înaltă calitate, livrate direct la / laptop-ul mobil.

Aceasta depinde de sistemul de operare și browserul pe care îl utilizați, dar, de obicei, toate videoclipurile sunt salvate sub "Downloads" folder pe Windows și Mac. Asemenea, puteți apăsa CTRL + J în browser pentru a vizualiza istoricul de descărcare. Pe telefonul mobil, le puteți găsi pe music player.
Da facem. Acest plugin este un marcator. Un bookmarklet este un mic program stocat în interiorul unui marcaj din browser, de lucru cu toate browserele: chorme, Firefox, Safari, Opera, etc Puteți converti videoclipurile YouTube preferate cu doar un singur click de vizita: https://yt2mp3converter.com/#Plugin
Pentru prima întrebare, răspunsul este da. Out instrument este 100% gratuit și să fie întotdeauna gratuit. Despre a doua întrebare, aceasta este o întrebare am intrebat-o mult și una care plutește peste tot pe internet prea. Răspunsul scurt este da. Obținem audio direct de pe YouTube, astfel încât YouTube Converter este un instrument foarte sigur, nici un virus, nu malware-ului pentru a converti video de pe YouTube online, și să le salvați offline.
yt2mp3converter.com nu stochează video / audio precum și nu păstrăm copii ale acestora descărcate. Toate video / audio sunt găzduite pe serverele YouTube. De asemenea, nu ține evidența în istoricul descărcărilor utilizatorilor noștri, făcând astfel folosind nostru Youtube Converter complet anonim.
yt2mp3converter.com Suport de conversie video de pe YouTube pentru mai multe formate, astfel încât să aveți o mulțime de opțiuni pentru a se potrivi dispozitive și nevoilor dumneavoastră. Dacă nu știi ce format de fișier aveți nevoie, vă recomandăm formatul mp4 pentru video și format MP3 pentru fișiere audio. Acestea sunt cele mai popular format din lume, este extrem de comprimat fără a pierde calitatea și activitatea pe orice dispozitiv. MP3 este cel mai puternic utilizat format audio pentru toate timpurile și opțiuni. Avantajul său este că, mp3 poate fi utilizat cu toate dispozitivele fără probleme. Același lucru cu format MP4 pentru video.
Nostru „YouTube to MP3 Converter“ nu are nici o limită, pe oră, zi sau altele. Puteți converti video yt la fel de mult cum doriți.
Da! convertor nostru funcționează foarte bine pe telefoanele mobile (Android / iOS). Tot ce trebuie este să copiați URL-ul video pe YouTube și du-te la K-Conversie. Vom face restul.
Nu inca! Această funcție va fi actualizat în viitorul apropiat.

Browser Add-on

Acest plugin este un marcator. Un bookmarklet este un mic program stocat în interiorul unui marcaj din browser, și este de obicei executat, făcând clic pe un buton în marcajele din browser / favorite bara de instrumente. Dacă nu sunteți familiarizat cu marcatorii, vă rugăm să consultați documentația corespunzătoare pentru Firefox & Chrome browsers.

Pentru a instala bookmarklet, trageți acest text link în browser-ul dvs. marcaje / favorite bara de instrumente:  Convert Video!

Marcatorului a fost testat în cele mai recente versiuni de Firefox și Chrome. Se poate lucra în alte browsere, de asemenea. Acestea fiind spuse, plugin-ul nu a fost puternic testat în alte browsere, și să sprijine, astfel, în alte browsere pot fi limitate.

Poate fi necesar să activați sau „unhide“ marcajele / favorite bara de instrumente în browser. Unele browsere nu l-au activat în mod implicit.

În plus, dacă aveți probleme cu obtinerea plugin-ul la locul de muncă, atunci puteți încerca să inițiați o sesiune de „privat“, browser-ul înainte de al utiliza. Vă rugăm să consultați corespunzător Firefox & Chrome documentația pentru instrucțiuni cu privire la modul de a realiza acest lucru.

Pentru a utiliza bookmarklet, navigați un Youtube video de pagină / audio, faceți clic pe marcatorul din marcajele browserului dvs. / favorite bara de instrumente pentru a lansa plugin-ul, pentru a alege un tip de fișier, apoi apăsați pe „Go!“ buton. O nouă filă se va deschide în browser-ul dvs. în cazul în care video / audio vor fi convertite automat pe site-ul nostru!

Supported Portals YouTube, SoundCloud, Vimeo, Facebook,
and more !!
File Editor Cut files to any length, add metadata, and insert MP3 cover art.
Cloud Support Save your files directly to the Dropbox or OneDrive Cloud.
Mobile Support Support for iOS, Windows Phone and Android devices.